unTill kassasystemen voor alle nieuwe Nederlandse Dunkin’ Donuts filialen!

unTill-partner Adwise Horeca heeft deze order niet alleen gekregen vanwege goede ervaringen uit het verleden, maar vooral ook omdat het unTill programma volledig voldoet aan alle eisen van Dunkin’ Donuts. Met name de laagdrempelige gebruikersinterface en geavanceerde productieschermen gaven hierbij de doorslag. Inwerktijden kunnen zo bijvoorbeeld tot een minimum worden beperkt.

Adwise Horeca heeft met unTill software ‘standaard maatwerk’ geleverd: een grotendeels kant en klare oplossing, maar dan wel volledig toegespitst op Dunkin’ Donuts. De eerste 5 vestigingen zijn er in ieder geval al helemaal klaar voor. En we kunnen alvast beloven: Dat smaakt naar meer…

De Amerikaanse leiding van Dunkin’ Donuts was speciaal voor deze primeur naar Amsterdam gekomen om samen met de Nederlandse franchisenemer de winkel te openen voor het publiek. ‘’Deze opening in Amsterdam markeert de verdere groei van Dunkin’ Donuts in Nederland, waarvan we er 25 willen openen de komende jaren”, zegt Nabil Besali, ceo van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts Nederland. “De opening van deze eerste Dunkin’ Donuts in Nederland is een belangrijke mijlpaal,’’ vult Bill Mitchell, President Dunkin’ Brands International, aan. ‘’We zijn trots op de samenwerking met onze Nederlandse partner die een belangrijke rol gaat spelen in het op de kaart zetten van ons merk in Nederland.” (Bron: Out.of.Home Shops)

Zie ook:

Dunkin Donuts 23 maart terug in Nederland

Drukte bij opening Dunkin Donuts

15 uur kamperen voor de Dunkin Donut