Fletcher Hotels kiest voor de flexibiliteit van unTill software

Met ruim 80 unieke 3- en 4-sterren hotels gelegen op de mooiste locaties timmert Fletcher Hotels al jaren stevig aan de weg in Nederland. En nu is het tijd voor de volgende stap; alle filialen inclusief de recentelijk overgenomen Princess hotels worden voorzien van unTill software, die ze helpt om volledig gecontroleerd verder te groeien. Met precies de mate van flexibiliteit waar de ruim 80 individuele hotels behoefte aan hebben. Ieder Fletcher hotel is immers uniek!

 

unTill-partner Adwise heeft deze order gekregen vanwege de hoge mate van proactief inspelen op actuele eisen en toekomstige ontwikkelingen. Vermogen om vooruit te kijken is hiervoor essentieel. Edwin van Heteren, CFO Fletcher Hotels: “De keuze voor unTill past binnen het beleid van Fletcher Hotels om te investeren in hoogwaardige oplossingen en om onze groei te kunnen begeleiden én te beheersen.”

 

De unTill software maakt het daarnaast mogelijk om ieder individueel hotel de benodigde flexibiliteit te bieden en tegelijkertijd alles centraal te beheren en te rapporteren. Ben Deetman, hoofd ICT Fletcher Hotels: “De architectuur van unTill geeft ons alle mogelijkheid om integraties met bestaande oplossingen te integreren en dat is precies wat we zochten.” Vanzelfsprekend wordt de unTill oplossing hiervoor rechtstreeks gekoppeld aan het reserveringssysteem en de boekhoudkundige software. Stuk voor stuk zaken die rechtstreeks bijdragen aan een positieve totaalbeleving van de hotelgasten!

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 81 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zes jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn bijna 3000 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Met de overname staat het aantal Fletcher hotels op 81 hotels.

Martin Limburg (Operationeel directeur Adwise), Frank Peeters (Sales manager Janssens), Arjan Mul (Algemeen directeur Adwise), Rob Hermans (CEO Fletcher), Edwin van Heteren (CFO Fletcher), Andre Kortlever (Managing director UPTA)