Slide background

UNTILL THUIS IN DE HORECA

Omdat u geen néé verkoopt

Kassasysteem horeca

U wilt zich het liefst met uw gasten bezig houden en heeft geen tijd voor dure, ingewikkelde horecasystemen. Met unTill® Horeca Software haalt u een gemakkelijk te bedienen systeem in huis, dat nog eens zeer betaalbaar is ook.
U heeft geen speciale hardware nodig, want unTill houdt rekening met wereld standaards en werkt onder andere op standaard Android hardware.

Automatiseren in de horeca is uitermate complex. Met unTill kiest u voor een betrouwbaar en solide kassasysteem, die eenvoudig aan te passen is aan uw specifieke situatie.
Het design van unTill bestaat bovendien uit overzichtelijke schermen en duidelijke iconen, waardoor het gebruiksgemak groot is en basishandelingen geen enkele instructie behoeven.
Razendsnel, bedieningsvriendelijk en bedrijfszeker!

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak

Draadloze bestelterminals

De draadloze bestelterminal werkt precies hetzelfde als de kassa. Hierdoor is inwerken van personeel dus niet nodig. Tussentijdse menuwijzigingen of voorraden staan direct in de terminal.
Uw bediening is snel, altijd up-to-date en het serviceniveau ligt hoog. Vanzelfsprekend zijn door de optimale communicatie tussen restaurant en keuken de lange wachttijden of onvolledige keuken- en drankbonnen verleden tijd.

Tenslotte is het backoffice programma de spin in het web met verbindingen naar uw tapautomatisering, tafelreservering en boekhoudkundige administratie.
Met unTill bent u écht aan het automatiseren, gegevens hoeven niet meerdere malen ingevoerd te worden.

unTill bespaart op uw kostbare uren, staat geen fouten toe en leidt bovendien tot een hoger bedrijfsresultaat. Iedere unTill-installatie wordt volledig op maat gemaakt. In samenspraak met onze consultants bepaalt u zelf precies welke informatie wordt weergegeven. De kassasystemen van unTill zijn een ideale toepassing binnen de horeca branche.

GEEN GEZEUR GARANTIE

unTill staat voor transparantie. U krijgt van tevoren een helder beeld van de mogelijkheden, een realistische prijsopgave en er worden duidelijke afspraken gemaakt tijdens de levering, zodat er geen ruimte is voor misverstanden.

U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak

SLIM BESTELLEN

PERSONEELSPLANNING

KEUKENBEHEER

Horeca

Vraag vrijblijvend naar onze unTill® horecaoplossingen.

Onze ambassadeurs
© Copyright - unTill Nederland | E: info@untill.nl