Kassasysteem Catering

snel en veilig betalen

Flexibel in te richten kassasysteem voor de catering

Uw catering op scherp? In bedrijfsrestaurants en kantines kunnen soms hele files voor de kassa ontstaan. Deze wachtrijen komen vaak door inefficiënt afrekenen met contant geld. Door middel van contactloze betaalterminals en de gemakkelijk te gebruiken kassasystemen van unTill rekent u af met deze lange wachtrijen! Daarnaast biedt de dynamische database van het kassasysteem inzicht in uw bedrijfsvoering met behulp van verschillende rapportages en statistieken.

Voordelen van een unTill catering kassa

unTill levert catering oplossingen voor de bedrijfscatering, instellingen, schoolkantines en sportverenigingen, waarbij de werknemer zelfstandig registreert en betaalt. De systemen van unTill zijn flexibel in te richten, waardoor gebruiksgemak en snelheid in uw onderneming een nieuwe impuls krijgt. Bovendien is het opwaarderen van een saldo al even eenvoudig via een opwaardeerunit of website.

√ Eenvoudig saldo opwaarderen

√ Snel en veilig betalen door middel van contactloze betaalterminals

√ Flexibel in te richten

√ Inzicht in verbruik met behulp van gedetailleerde (financiële) rapportages

√ Keurmerk betrouwbaar afrekensysteem

√ Kostenbesparend

√ Korte inwerktijd medewerkers

Interesse?

Of het nu gaat om het managen van een restaurant in een ziekenhuis, het verzorgen van een gezonde lunch in een schoolkantine of het aanbieden van vers belegde broodjes en koffiespecialiteiten. unTill adviseert u graag in de mogelijkheden om tot een maatwerk oplossing te komen. Dit met als doel een werkwijze te creëren die aansluit op uw wensen!

Daarnaast begeleiden onze praktijkspecialisten u standaard bij uw aankoop. Daarom kunnen wij u het rendement op uw investering volledig garanderen.

Tot slot kunt u ook 24/7 bij ons terecht met al uw vragen, dat is vanzelfsprekend!

unTill, kassa voor uw bedrijfsrestaurant

Neem direct contact op!

Horeca

Vraag vrijblijvend naar onze unTill® kassaoplossingen.

© Copyright - unTill Nederland | E: info@untill.nl