Gemak & Controle

Cashless betalen.

De horecaomzet is voor clubs vaak een belangrijke bron van inkomsten, maar ook een bron van zorgen. Als bestuur of horecamanager vraagt u zich regelmatig af hoe u meer winst kunt maken en hoe u meer inzicht kunt krijgen in inkoop en verkoop.

Een kassasysteem dat eenvoudig bediend kan worden door iedere vrijwilliger zonder horeca-ervaring, dat gedetailleerde verkooprapporten genereert, maar ook de kasafdrachten vereenvoudigt en het mogelijk maakt met pinpassen te betalen, lijkt een utopie…., maar unTill® Sports laat zien dat dit in de dagelijkse praktijk wel degelijk mogelijk is.

unTill® Sports is speciaal ontwikkeld voor sportkantines en clubs met vrijwilligers of uitbaters. Het systeem is gemakkelijk te bedienen en geeft u inzicht in de omzet, zodat u uw administratie beter kunt beheren en een hoger rendement kunt behalen.

minitix_logo

unTill, kassa voor uw vereniging

Alles spreekt voor zich

ook bij 1 bardienst per jaar

De basis van unTill® Sports is gemak. Inwerken van medewerkers en vrijwilligers is niet nodig. De schermen in het systeem worden op maat gemaakt voor uw specifieke situatie en zijn daarom herkenbaar voor de gebruiker. Er kunnen geen hoofdrekenfouten meer worden gemaakt. Overbodige functies worden niet getoond.

De aanwezigheid en het gemak van de kassa zorgt ervoor dat iedere bestelling wordt geregistreerd, ook als er geen inkomsten tegenover staan zoals bij eigen verbruik of representatie. Deze consequente werkwijze levert in de praktijk een verhoging van 10-15% in absolute marge op.

Eenvoud in gebruik

Teams

registratie & overzicht

Thuisspelende of bezoekende teams kunnen gemakkelijk in het systeem worden ingevoerd en weergegeven. U verliest geen omzet meer door verdwenen of doorweekte pofbonnen. Tevreden teams door correcte registratie en meer omzet voor uw club.

Gemak, verhoging team omzet

Horeca

Vraag vrijblijvend naar onze unTill® horecaoplossingen.

Penningmeester

kassa-afdrachten

Het beheren en aanpassen van uw gegevens is uitermate simpel. U kunt zelfstandig prijswijzigingen en nieuwe artikelen invoeren. unTill® Sports levert overzichtelijke  managementrapportages voor een optimaal inzicht in verkoop en marges. U krijgt direct inzicht in eigen verbruik, commissies en teams of representatieverbruik van uw sponsoren.

De penningmeester van de vereniging beschikt met unTill® Sports over een waterdichte kassa-afdracht, zodat tekorten definitief tot het verleden behoren.

Controleerbare geld en goederenstroom

Leden loyaliteit systeem

veilig

In unTill Sports kunnen leden betalen met uw eigen clubpas of KNLTB kaart. Dit “cashless” betalen is veilig en garandeert een snelle betaling zonder wisselgeld fouten.

Het unTill Sports loyaliteit programma voorziet in aparte prijsniveau’s of het toepassen van spaarpunten voor vrijwilligers, trainers en bestuur.

Nooit meer met een tas vol geld over de parkeerplaats

© Copyright - unTill Nederland | E: info@untill.nl