unTill keukenmanagement

eindelijk weer controle en rust

De keuken, het hart van ieder horecabedrijf. Hectiek in de keuken met een brullende chef die het vuur probeert te bedwingen, is de dagelijkse gang van zaken. Het behouden van overzicht in de keuken is dan ook wel eens lastig. Gelukkig kan unTill het een stuk makkelijker voor je maken met een geavanceerd vernuft: keukenmanagement! Want ook de witte brigade verdient de beste oplossing.

Keukenmanagement

Meer overzicht

Neem afscheid van de losse bonnetjes

Het bonnenboekje of de productieprinter is vanaf nu verleden tijd. Door gebruik te maken van keukenschermen heb je overzicht en weet je per gerecht wat de productietijd is. De planning voor de keuken wordt hier automatisch op aangepast, handig toch?

Rust en aandacht in de keuken en dus een optimale gastbeleving!

De voordelen

  • Hogere service en kwaliteit
  • Minder tijdsdruk, meer rust
  • Perfecte timing en communicatie tussen keukenpersoneel, bediening en bar
  • Efficiënter werken
  • Live synchronisatie tussen meerdere schermen
  • Minder afhankelijk van gekwalificeerd personeel
  • Maatwerk voor iedere onderneming
  • Korte terugverdientijd
  • Meer overzicht
  • Papierloze keuken

Hoe werkt unTill keukenmanagement?

– De bediening neemt de bestelling op en deze komt binnen op de keukenschermen

– De bestelling wordt gerangschikt per gang (voor-, tussen-, hoofd- of nagerecht);

– Per tafel worden de te bereiden producten getoond. De productietijd geeft aan wanneer de producten bereid moeten worden. Middels een kleurcodering wordt onderscheid gemaakt tussen bereiding, informatie of distributie. Lopen langs de bonnenrail is voorbij!

– Als het gerecht gereed is, meldt de kok dit op het scherm. Deze informatie wordt direct gedeeld met de overige bereidingsplaatsen. Indien de gerechten voor een tafel uit een gang gereed zijn, verschijnt de bestelling op het pick-up scherm of per direct in het distributiescherm;

– Het kassasysteem geeft vervolgens de melding dat er gerechten gereed staan in de passe en de bediening kan zijn werk doen;

– De bedieningsmedewerker selecteert de gerechten welke meegenomen worden en aan tafel worden geserveerd. Is het een grote bestelling en kunnen niet meteen alle gerechten worden meegenomen? Geen probleem! Voor de collega is het meteen inzichtelijk waar de overige gerechten heen moeten.

Check uw noodzaak

Is keukenmanagement voor mij interessant?

  • Heeft u ook moeite om genoeg goede koks te vinden?
  • Heeft u eigenlijk te veel en te duur personeel in de keuken staan?
  • Is uw keukenpersoneel continue de gerechten aan het tellen?
  • Gaat er vaak wat mis met de bonnen?
  • Merkt u dat er gebrekkige communicatie is tussen keuken en bediening?
  • Gaat het doorgeven van wijzigingen aan de keuken vaak niet goed?
  • Raakt de bediening wel eens productie bonnetjes kwijt bij het uitlopen?

Bij ons werken we met 2 parties in een kleine efficiënte keuken. De productieschermen hebben de communicatie tussen bediening en keuken enorm verbeterd. De kelner heeft direct inzicht in resterende bereidingstijd, wij kunnen ons focussen op kwaliteit.

Restaurant De Open Keuken - BeverwijkAlex Oerlemans

Ook de effectiviteit in uw keuken verhogen?

Maak nu een afspraak

unTill Nederland

E: info@untill.nl

© Copyright - unTill Nederland | E: info@untill.nl