MaMa Kelly – Den Haag

Gelegen naast de creatieve Caballero fabriek in Den Haag is in het oude ketelhuis een nieuwe hotspot geopend: MaMa Kelly. Het is een all day-concept met koffie, taart uit eigen bakkerij, lunch, diners en borrels.  IJsbrant Wilbrenninck (keuken), David Trampe (bar) , Stefan Coster (barista) en Rein Rambaldo (conceptmaker en eigenaar van De Horeca Fabriek) vormen het creatieve team van deze prachtige locatie.

Onder leiding van IJsbrant Wilbrenninck worden in de open keuken gerechten als kreeft en kip, maar ook steaks en vegetarische risotto bereid. MaMa Kelly werkt met een 2 meter lange houtskoolgrill en authentieke leveranciers zoals Vanmenno en Barandt & Levie.

Hoewel het oude ketelhuis flink is verbouwd, is de authenticiteit behouden. Zo zijn de ketels en de hoogte van het voormalig ketelhuis zijn nog aanwezig. Kenmerkend voor het interieur is industrieel, design & urban.

Stroke! Horeca Automatisering verzorgde de totale automatisering voor Mama Kelly:

  • unTill Kassa Automatisering
  • unTill Keuken Management
  • Nostradamus Personeel (Klokken, roosteren, verlonen)
  • Nostradamus Gasten (Reserveren)

DSC1102-280x420DSC1242-560x374  20150415-_DSC1214-560x373keuken1-560x373DSC1262-280x420

 

Fotografie: Misset Horeca