unTill, marktleider in functionele afrekensystemen

unTill Ordering Software is marktleider in de bouw van flexibele kassaoplossingen, specifiek ontwikkeld vóór de horeca, dóór horecaspecialisten.
Voor elk segment binnen de horeca biedt unTill een passende oplossing, aangepast aan de behoefte en het budget van de klant.

Het gebruiksgemak van unTill kassa’s is optimaal. unTill kent het minst aantal aanslagen per handeling waardoor de kans op fouten afneemt en het inwerken van uw personeel niet meer nodig is.

De architectuur van unTill is gebaseerd op een continue ontwikkeling en aanpassing aan de wensen in de branche. Zodoende garanderen wij het rendement op uw investering.

Professionele ondersteuning van unTill® wordt gevoerd door professionals bij u in de buurt. Via 4 hoogwaardige verkooppunten in heel Nederland vindt verkoop, telefonische ondersteuning en support op locatie plaats.

Onze dealers zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over een gedegen opleiding en praktische horeca-ervaring.

De invoering van uw automatiseringssysteem wordt van A tot Z begeleid. Een inventarisatie van uw behoefte, een voorinstructie, personeel- en managementtraining op locatie garanderen een geoliede implementatie van uw oplossing. Meer dan 1900 horecabedrijven genieten dagelijks van hun investering in rendement: unTill® als geld telt…

unTill wordt geprezen als innovatiepartner en is gecertificeerd door de Belastingdienst (Betrouwbare Afrekensystemen).

© Copyright - unTill Nederland | E: info@untill.nl